over mij


Moeder worden: het doet iets met je. Dat was bij mij niet anders. Nieuwe gebeurtenissen en ervaringen zetten alles in een nieuw perspectief, en je krijgt de unieke kans om eens goed naar jezelf te kijken: wie wil ik zijn als moeder, maar ook als partner, als persoon, als vrouw? En dus werd er een paar maanden na mijn dochter een nieuwe geboorte gevierd: die van een eigen zaak en van meer tijd voor iets dat ik al veel te lang had laten liggen, het tekenen.


Tijdens mijn tweede zwangerschap van mijn zoontje (of eigenlijk mijn derde) werd die missie steeds duidelijker, en keerde zich ook naar buiten: we zijn allemaal uniek, en toch worstelen we vaak met hetzelfde. Ik tekende een geboorteplan, en zette de icoontjes online, zodat andere (bijna-)mama's ze ook kunnen gebruiken. Mijn ultieme doel is om andere moeders te raken, te helpen, om herkenbaarheid te bieden. Om misschien samen aan iets te werken waar we allemaal voor vechten.


Wat ik met Cardemom wil maken, zijn niet "gewoon" kaartjes of tekeningen of ontwerpen, er zit altijd veel meer in: ik teken met een moederhart, met mijn eigen ervaringen met zwangerschap, met mama worden en mama zijn.
Ik ontwerp emoties, gedachten, wensen en dromen.
Kaartjes met een ziel.


x Winnie

contact


Winnie Trekker
Wilselsesteenweg 223
3010 Kessel-Lo

info@cardemom.be

BTW BE 0642.688.148